Nieuws

SLIMSTE GENTENAAR 1 copy
2017/10/18

De Slimste Gentenaar op donderdag 30 november 2017

Ook van het type dat ’s morgens op het werk bij de koffiemachine strooit met weetjes? Nen welweter? Tegelijk ook nogal zot van onze schone stad Gent en altijd wel te vinden voor wat gezonde onderlinge competitie? Schrijf u en uw organisatie, bedrijf of vereniging dan ziere en rapgewig in voor deze quiz en wordt voor minstens één jaar ‘De Slimste Gentenaar’. Bewijs dat uw team die titel meer dan waard is, faam en eeuwige roem zullen uw deel zijn!

Jong & Wijs van Community Gent zorgt voor de setting (Gezellig! Eten! Drinken! Spanning! Nen hoek af!), jullie maken mee de sfeer!  

Samen maken we deze eerste editie van de Quiz ‘De Slimste Gentenaar’ onvergetelijk en bewijzen we opnieuw waar Gent voor staat: wijs volk in een wijze stad! Met de steun van de krant De Gentenaar en de partners van Community Gent.

Wanneer? Donderdag 30 november vanaf 19 uur

Place to be? De Parnassuskerk in de Oude Houtlei 122, 9000 Gent

Verzamel alvast een team van maximum 4 personen (deelnameprijs € 30/tafel, één drankje per persoon, fles water en quizmateriaal inbegrepen), verdere praktische info vindt uterug op onze website www.communitygent.be en de Facebook pagina’s van Community Gent en Jong en Wijs (www.facebook.com/jongenwijs/).

INSCHRIJVEN kan via:  https://www.ticketwinkel.be/Event/Details/quiz-de-slimste-gentenaa

 

jong en wijs